Steins Elektronikkverksted selger ikke gamle PC'er fra lager, men bygger nye maskiner etter ordre. Leveringstid er normalt under to uker.

Steins Elektronikkverksted takler alt fra oppgradering av standard kontormaskiner til ekstreme multimediamaskiner for custom innstallasjon. Alle maskiner er "skreddersøm", og vi kan skaffe det meste til fornuftige priser. Ta kontakt og fortell om dine behov for å få et tilbud på nettopp din maskin.

Tenk gjennom hva du skal bruke PC'en til. Den vanligste "feilen" i dag er å kjøpe en mye sterkere og dyrere maskin enn du trenger. Selv rimelige maskiner har kraft nok til de fleste av hverdagens oppgaver i flere år fremover. Unntaket er hvis spill er førsteprioritet. Da trenger du det råeste lommeboka tåler, spill er det som driver teknologien videre.

Tenk også på hvor maskinen skal stå. En billig boks kan være grei under kontorpulten, mens et pent kabinett med stillegående vannkjøling kanskje er å foretrekke i stua? Kanskje i nøttetre så maskinen matcher møblementet? Eller er det cred på LAN-party du er ute etter? Uansett hva slags maskin du vil ha, så kan vi bygge den til deg!

Alle maskiner gjennomgår grundig burn-in test før levering. Maskiner som leveres med operativsystem og annen programvare leveres ferdig installert og konfigurert - klar til bruk. Bor du innenfor 30 km fra Tønsberg sentrum, kan vi komme hjem til deg og sette opp maskinen.


Be om tilbud her

Du vil bli tilsendt et tilbud som er gyldig i to uker.
For å bestille returneres tilbudet til Steins Elektronikkverksted.

 Tekst og bilder © Stein Solø 2003-2006