Den indre verden
Til chakraene

Hjelp

Tekster


Sidene i dette nettstedet er bygget opp over tre ganske forskjellige lester:

 • Den sentrale delen av En verden av Stein er bygget rundt chakraene og deres symbolikk. Navigasjonssystemet er noe uvanlig. Øverst på disse sidene er et stort chakrasymbol. Klikk på dette for å komme til en annen side som presenterer noe som har med chakraets energi å gjøre. Mange bilder kan klikkes på for å få frem et større bilde. Klikk på chakrasymboler for å komme tilbake fra bilder eller underliggende sider.

  Øverst på mange av sidene her finner du klikkbare ikoner. De viktigste er:

  Tar deg til sentrum i En verden av Stein, knutepunktet som forbinder det hele
  Bringer deg til linksiden. Herfra kan du reise hurtig og bekvemt til andre spennende verdener
  Snarvei til Sider av Stein. En høyst variert samling av tekster
  Snarvei til det chakraet som matcher fargen på knappen. Finnes også som knapperad
  Chakrasymbolene, både store og små, er linker til den naturlig tilhørende siden. De er også snarveier fra en slik side tilbake til chakraet siden hører under

   

 • Sider av Stein, altså avdelingen for tekster, er bygget opp på en mer tradisjonell måte. Her er det en meny i venstre billedkant som gir oversikt over tekstene. Menyen gir også tilgang til de andre områdene av nettstedet. Disse sidene bruker javascript og stilark (css) og fungerer derfor best med en moderne nettleser. Du finner disse sidene under Hals, altså den blå chakrasiden.

   

 • Steins Elektronikkverksted har også et hjem i dette nettstedet. Steins Elektronikkverksteds sider har også en meny langs venstre kant, men er bygget opp med rammer, og forutsetter derfor en moderne nettleser. Du finner disse sidene under Solar Plexus, altså den gule chakrasiden.

 

Sist oppdatert 23.06.02
Tekst og bilder © 2000 Stein Solø